Join the Zeitgeist Community

Zeitgeist Community

Peer-to-peer

Zeitgeist är en community där människor möts för att skapa, sälja, köpa och samla på speciella och unika verk. Vi har liveutställningar flera gånger om året och showrooms runt om i Sverige. 

Vi gör processen mellan kreatör och köpare enkel. Vi sammanför er direkt och bistår med en smidig betallösning. 

Enkelt, transparent, säkert.

Ett medlemsskap kostar 149 kr/mån (ink moms).  Endast en månads uppsägningstid.

Detta ingår:

 • Profilsida med egen presentation på galleriz.se
 • Galleri och webbutik på galleriz.se
 • Egen webbadress till ditt galleri:  www.galleriz.se/konstnar/ditt-namn
 • Löpande information om våra utlysningar
 • Förtur att ansöka till våra showrooms och konstevenemang
 •  Förtur att boka PopUp-utställning på Galleri Zeitgeist i Uppsala saluhall
 • Ingen provision på sålda verk, inga dolda avgifter

Showrooms

Att uppleva ett konstverk IRL är något alldeles speciellt och vi har därför hundratals utställningsplatser runtom i Sverige för våra medlemmar. 

De lokaler och platser vi hänger din konst på har ett naturligt flöde av människor och är därför en bra exponeringsyta för konst. 

Galleri Zeitgeist samarbetar med ett flertal hotell, restauranger, butiker, kontorshotell och salonger.

Varje konstverk är skyltat med namn, pris och kontaktuppgifter vilket gör det enkelt för besökare att ta reda på mer och köpa konsten. 

Det ska vara roligt och enkelt att visa och sälja sin konst, och vi vet av erfarenhet att det bästa är att kombinera ditt onlinegalleri med fysiska utställningsplatser. 

Ansök om showroom-plats via vårt formulär.

 
Mer information:

En showroomplats kostar 350 kr/månad (inklusive moms) och är ett tillval för våra medlemmar att ansöka om. Du är då garanterad att din målning ställs ut i ett av våra showroom. Inlämning och utlämning av konst till våra showrooms sker i galleriet i Uppsala Saluhall på fredagar mellan klockan 16:00 och 19:00.

  Zeitgeist PopUp

  Varje vecka tar en ny konstnär över galleriet och har en egen PopUp-utställning i Galleri Zeitgeist i Uppsala Saluhall. 

  Som medlem i Galleri Zeitgeist kan du boka galleriet. Gör en intresseanmälan i formuläret så tar vi det därifrån.

  Kommande utställningar:

  Fredag 9 april – 29 april  Melina Reid & Young Quality

  Fredag 30 april – 6 maj  Elina Immonen

  Fredag 7 maj – 13 maj  Sofia Granqvist

  Fredag 14 maj – 20 maj  Maria Joneby

  Fredag 21 maj – 27 maj  Annette Johansson & Maria Lindman

  Fredag 28 maj – 3 juni  Carina Bromark

  Fredag 11 juni – 24 juni  Iréne Grönwall

  Måndag 28 juni-22 juli  Ebba Lundell

  Fredag 13 aug – 19 aug  Li-Lo Sahlberg

  Fredag 20 aug – 2 sep  Kitty Lindsten

   

   Event

   Galleri Zeitgeist anordnar många olika event varje år.  Bland det roligaste vi vet är att sammanföra konstnärer med kunder på ett lättsamt och tillgängligt sätt. Vi arrangerar allt ifrån små separatutställningar till stora Art Shows. Här nedanför kan du läsa mer ingående om de olika  eventens inriktning. 

   För att alltid få de senaste nyheterna om eventen rekommenderar vi att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Det gör du enkelt genom att fylla i formuläret. 

    Zeitgeist Art Show

    100 konstnärer – 1000 konstverk

    Zeitgeist Art Show är en konstmässa som anordnas flera gånger om året i Uppsala Saluhall. Här botaniserar besökarna bland och inspireras av hundratals originalmålningar, fotokonst och design. Många går hem med ett konstverk under armen och för konstnärerna är det här en glädjefull dag som är fullkomligt späckad av möten med kunder och konstnärskollegor.

    Nästa datum är ännu inte satt på grund av pandemin, men så fort vi kan arrangerar vi Art Show igen. Se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev för förstahansinformation om när utställningsplatserna släpps.

     Zeitgeist Marknad

     Flera gånger om året anordnar Zeitgeist designmarknader i centrala Uppsala. Deltagarantalet varierar mellan 40 och 100 utställare beroende på var vi är. 

     Efterfrågan på platserna brukar vara stor så anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i formuläret, på så sätt får du all förstahansinformation om när det är dags att anmäla sig.

     Utbudet på marknaderna är främst design och hantverk och vi knyter alltid ihop allt med musik och en inbjudande miljö för besökarna. 

      

      Konstveckan på Uppsala slott

      20 sep – 24 sep 2021

      Anmälan är öppen!

      Precis som förra året har vi ett tema som förenar all konst och knyter ihop veckan. Temat för årets utställning är “Gränser”.

      Förra året blev en succé och detta år fortsätter vi i samma anda men med vissa finjusteringar. De guidade turerna bland konsten och konstnärerna går måndag-fredag på eftermiddagar och kvällar, och besökarna kan köpa konsten direkt för att sedan hämta den under helgen. 

      Gå till Facebookeventet här.

      Vill du vara en av utställarna?

      Vi söker just nu målerikonst och skulpturer, och dig som brinner för att dela med dig av din passion i livet.

      Gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret så tar vi det därifrån. Vi tar emot ansökningar till och med 15 maj.

       Zeitgeist Art Walk

       Snart kan vi njuta av en konstexplosion i vackra Sigtuna med omnejd. 

       Tillsammans med Kulturföreningen i Sigtuna, flera företagare i Sigtuna och Destination Sigtuna bjuder vi in till en konstupplevelse där åttio konstnärer ställer ut sina konstverk under en helg. En digital karta finns tillgänglig där varje utställningsplats är markerad så att man som besökare kan planera sin egen utflykt och hinna se allt det man vill.

       Datumen är ännu inte satta på grund av pandemin, men vi jobbar med förberedelserna och skickar ut et nyhetsbrev så fort datumen är spikade.