Ställ ut konst online

Join the Zeitgeist Community

Zeitgeist är ett galleri där människor möts för att skapa, sälja, köpa och samla på speciella och unika verk. Vi har ett fysiskt galleri med nya utställningar varje vecka, små och stora konstevenemang med tusentals besökare och showrooms runt om i Sverige.

Vi gör processen mellan dig som kreatör och köparen enkel. Vi sammanför er direkt och bistår med en smidig betallösning. 

Ett medlemsskap kostar 149 kr/mån (ink moms)

Ingen provision på sålda verk, inga dolda avgifter, ingen uppsägningstid

Detta ingår:

 • Möjlighet att delta i våra showrooms och konstevenemang
 • Möjlighet att boka PopUp-utställning på Galleri Zeitgeist i Uppsala saluhall
 • Profilsida med med ditt egna galleri och webbutik på galleriz.se
 • Egen webbadress till ditt galleri:  www.galleriz.se/konstnar/ditt-namn
 • Löpande information om våra utlysningar

Showrooms

Att uppleva ett konstverk IRL är något alldeles speciellt och vi har därför hundratals utställningsplatser runtom i Sverige för våra medlemmar. 

De lokaler och platser vi hänger din konst på har ett naturligt flöde av människor och är därför en bra exponeringsyta för konst. 

Galleri Zeitgeist samarbetar med ett flertal hotell, restauranger, butiker, kontorshotell och salonger.

Varje konstverk är skyltat med namn, pris och kontaktuppgifter vilket gör det enkelt för besökare att ta reda på mer och köpa konsten. 

Det ska vara roligt och enkelt att visa och sälja sin konst, och vi vet av erfarenhet att det bästa är att kombinera ditt onlinegalleri med fysiska utställningsplatser. 

Ansök om showroom-plats via vårt formulär.

 
Mer information:

Ett medlemskap med showroom kostar 299 kr/månad (inklusive moms). Allt som ingår i det vanliga medlemskapet är inkluderat, oh du är då garanterad att din målning ställs ut i ett av våra showroom. Inlämning och utlämning av konst till våra showrooms sker i galleriet i Uppsala Saluhall på fredagar mellan klockan 16:00 och 19:00.

  Zeitgeist PopUp

   

  Kommande utställningar:

  Fredag 24 sep – 30 sep  Charlotte Hansson

  Fredag 8 okt – 20 okt  Zahra Medzeta

  Fredag 22 okt – 28 okt  Mag Wozniak

  Torsdag 11 nov  Juan Descans

  Fredag 12 nov – 19 nov  Caroline Nordlund, Anna Ekmark, Kitty Lindsten, Eva Bergman Selim, Emmy Jansson

   Event

   Galleri Zeitgeist anordnar många olika event varje år.  Bland det roligaste vi vet är att sammanföra konstnärer med kunder på ett lättsamt och tillgängligt sätt. Vi arrangerar allt ifrån små separatutställningar till stora Art Shows. Här nedanför kan du läsa mer ingående om de olika  eventens inriktning. 

   För att alltid få de senaste nyheterna om eventen rekommenderar vi att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Det gör du enkelt genom att fylla i formuläret. 

    Art Show

    100 konstnärer – 1000 konstverk

    Zeitgeist Art Show är en konstmässa som anordnas flera gånger om året i Uppsala Saluhall. Här botaniserar besökarna bland och inspireras av hundratals originalmålningar, fotokonst och design. Många går hem med ett konstverk under armen och för konstnärerna är det här en glädjefull dag som är fullkomligt späckad av möten med kunder och konstnärskollegor.

    Nästa datum är ännu inte satt på grund av pandemin, men så fort vi kan arrangerar vi Art Show igen. Se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev för förstahansinformation om när utställningsplatserna släpps.

     Art Garden

     100 konstnärer i Flustrets Trädgård

     100 konstnärer visar och säljer originalmålningar, art prints, fotokonst och design i Flustrets vackra trädgård intill Stadsträdgården. Kom och träffa konstnärerna, inspireras och hitta något fint till hemmet.
      
     I baren serveras svalkande drinkar och DJ Large spelar hela dagen. 
      
     Vill du ställa ut med oss? Datumet för 2022 är ännu inte satt men du är varmt välkommen att göra en föranmälan här.

      Konstrunda i Uppsala

      3 km konst i centrala Uppsala!

      Flera gånger om året arrangerar vi konstrundor i Uppsala. Följ den digitala kartan och strosa mellan hotell, butiker och restauranger för att se och köpa konst under en helg. 

      Den senaste Konstrundan gick av stapeln 23-25 juli, se bilder här

      Konstrundorna avslutas på Flustret där vi drar upp stämningen lite extra med musik och dryck.
      Utställningsplatserna 23/7 – 25/7 var:

      1. Biz&Art på Övre Slottsgatan 6

      2. Galleri Zeitgeist i Saluhallen

      3. Ofvandahls Hovkonditori på Sysslomansgatan 5

      4. Café Wilmas på Skolgatan 8 (endast konst)

      5. Café Linné på Svartbäcksgatan 22

      6. La Galerie du Sacre Bleu på Norrtäljegatan 9A

      7. Magnussons på Drottninggatan 1 (endast konst)

      8. Grand Hotel Hörnan på Bangårdsgatan 1

      9. Flustret på Flustergränd 5

       Zeitgeist Designmarknad

       Flera gånger om året anordnar Zeitgeist designmarknader i centrala Uppsala. Deltagarantalet varierar mellan 40 och 100 utställare beroende på var vi är. 

       Efterfrågan på platserna brukar vara stor så anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i formuläret, på så sätt får du all förstahansinformation om när det är dags att anmäla sig.

       Utbudet på marknaderna är främst design och hantverk och vi knyter alltid ihop allt med musik och en inbjudande miljö för besökarna. 

        

        Zeitgeist Julmarknad

        Flera gånger om året anordnar Zeitgeist designmarknader i centrala Uppsala. Deltagarantalet varierar mellan 40 och 100 utställare beroende på var vi är. 

        Efterfrågan på platserna brukar vara stor så anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i formuläret, på så sätt får du all förstahansinformation om när det är dags att anmäla sig.

        Utbudet på marknaderna är främst design och hantverk och vi knyter alltid ihop allt med musik och en inbjudande miljö för besökarna.